fbpx

LSDM njëzëri vendosi për lansimin e bombës- nga e hëna!

Kryesia qendrore e LSDM-së njëzëri solli vendimin që të fillojnë me publikimin e bombës që sipas tyre, të gjithë kriminelët e qeverisë do të dalin në sipërfaqe.

Ky vendim u mor në mbledhjen e sotme të partisë.

Të gjithë anëtarët e kryesisë qendrore të LSDM-së kanë përkrahur vendimin e kryetarit Zoran Zaev. Ata u pajtuan që nga dita e hënë të fillohet publikimi i fakteve të keqpërdorimit, përgjimit, falsifikimit të nënshkrimeve dhe zgjedhjeve.

Lajme të ngjashme

Back to top button