fbpx

Kërcënohet se do ta hedh në ajër stacionin policor

Një banorë i Dellçevës është i dyshuar se është paraqitur në polici dhe është kërcënuar se do ta hedh në ajër stacionin lokal policor.

Policia kundër T.A (38) nga Dellçeva ka ngritur padi penale për shkak të kërcënimeve.

Është vërtetuar se në dhjetor personi është paraqitur në polici dhe është prezantuar me emër të rrejshëm dhe se banon në Zvicër.

Ai ka thënë se babi i tij është rrahur në Dellçevë dhe ka kërkuar që të zgjidhet rasti.

Ai është kërcënuar se do të kthehet ën vend dhe do ta hedh në ajër stacionin policor, informojnë nga MPB.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close