fbpx

Ordanoski: LSDM nuk ka publikuar asgjë qeveria dridhet nga frika

Për tu zgjidhur gjendja politike e krijuar në Maqedoni duhet vëmendje e posaçme e Brukselit dhe Uashingtonit, thotë gazetari dhe analisti politik Sasho Ordanoski.

Deri më tani LSDM-ja asgjë nuk ka publikuar ndërsa qeveria dridhet dhe çdo ditë bën marrëzira dhe nuk mund të parashikojë se carë do të ndodhë.

Ai pret shumë befasi me publikimin e provave. Sipas tij, problemi i Maqedonisë ka më shumë nevojë për vëmendjen e Brukselit dhe të Uashingtonit.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close