fbpx

S’ka azil në Gjermani

Përfaqësues të Ambasadës gjermane në Prishtinë bëjnë të ditur se gjasat e kosovarëve për ta fituar të drejtën e azilit në shtetin e tyre janë pothuajse zero.

Kjo pasi që, siç thonë ata, kërkesat për azil janë të pabaza dhe si të tilla do të refuzohen menjëherë.

Milena Tutsch, sekretare e parë në Ambasadën gjermane në Prishtinë, ka thënë për gazetën “Zëri” se dokumentet që po u lëshohen azilkërkuesve nuk kanë të bëjnë me dhënien e lejeve të qëndrimit.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close