fbpx

Padi penale për 6 persona për kriminalitet financiar

Policia financiare ka shkaktuar një grup prej gjashtë vetash të dyshuar se nëpërmjet krimit financiar kanë arritur të fitojnë 350 mijë euro.

Sic njofton Drejtoria e policisë financiare sipas rezultateve të hetimit personi B.A pronar dhe drejtues i një shoqërie ndërtimi, tregti dhe shërbime Bas Projekt eksport – import nga Shkupi gjatë vitit 2013 ka dorëzuar të dhëna jo të vërteta në paraqitjen e TVSH-së dh për mallrat e tij ka siguruar fatura hyrëse të falsifikuara.

Në këtë veprimtari I akuzuar ka pasur ndihmë dhe logjistik nga I.I dhe S.E të cilët I kanë ndihmuar personit B. A të shkaktojë paqartësi tek personat zyrtar për kontrollin e kthimit të TVSH-së me çka ka arritur të sigurojë 64 mijë euro kthim të TVSH-së nga buxheti I shtetit.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close