fbpx

Një pjesë e Shkupit dhe Tetovës me koncentrime të larta të PM10

Koncentrime të rritura të PM10 në ajër mëngjesin e sotëm janë regjistruar në Shkup, Tetovë, Kavadar, Veles, Manastir dhe Kërçovë.

Koncentrime më të larta prej 400 mikrogramëve në metër kub janë matur në Gazi Babë, 350 tek Rektorati, 300 në Tetovë, mes 100 dhe 200 është në Qendër, Milladinovcë, Lisiçe dhe Karposh, si dhe në Kavadar. Në nivel prej 60 deri në 80 mikrogramë është në Koçanë, Kavadar, Manastir, Kërçovë dhe Veles.

Lajme të ngjashme

Back to top button