fbpx

Disa shkolla të pakënaqura nga marrëveshja për ndalimin e grevës

Marrëveshja për ndërprerjen e grevës në arsim ka nxitur reagime tek shumë mësues, anëtarë të SASHK-ut. Disa nga ta thonë se ndihen të zhgënjyer nga neglizhenca e krerëve të sindikatës që të informojnë saktë dhe qartë se çka në fakt përmban marrëveshja e arritur dhe sa do të respektohen afatet e realizimit të saj. Mësuesit thonë gjithashtu se mënyra e tillë e arritjes së marrëveshjes mes SASHK-ut dhe Ministrisë së Arsimit ka rënduar edhe më tepër situatën, pasi që në këtë mënyrë ka humbur besimi ndaj sindikatës dhe se tani çdo mësimdhënës është i detyruar të kujdeset dhe të ruaj vendin e tij të punës.

Tags

Lajme të ngjashme

Komentet

  1. Absolutisht se me kete grev SASHK e forcoj edhe me teper testin ekstern-asimilues dhe denimet qe i ndhmojn testit ekstet-asimilues!!!

Back to top button
Close