fbpx

Eja dhe si dhimbje

“Ti mos u trishto, eja dhe si dhimbje,
Si do që të vish, unë të pres te dera.
Nëse nuk sjell gaz në zemrën time,
Eja zbukuromi gjithë dhimbjet e tjera.”

Sokrat Habilaj është poet shqiptar

Lajme të ngjashme

Back to top button