fbpx

OCCRP: Krim apo Puç në Maqedoni?

OCCRP, projekt për raportimin e krimit të organizuar dhe korrupsionit, ka shtruar dy dilema: A e udhëheqin Maqedoninë politikanë të korruptuar, të cilët bëjnë punë ilegale, apo Qeveria po lufton kundër grusht shtetit të udhëhequr nga opozita dhe disa spiunë misterioz.

Këto dy versione po qarkullojnë së fundmi për ngjarjet politike në Maqedoni.

“Vetëm hetim transparent mund t’i përgjigjet këtyre dy dilemave dhe çështjeve tjera. Në ndërkohë, Maqedonia po mbetet e lidhur në nyje”, shkruan OCCRP.

Versioni i plotë në anglisht.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close