fbpx

Përleshje në komunën e Prishtinës (Video)

Komuna e Prishtinës ditë më parë kishte hapur aktivitetin “Dita e legalizimit” për regjistrimin e objekteve të cilat janë të ndërtuara pa leje.

E afati i fundit për të gjithë qytetarët që të përfundojnë regjistrimet e objekteve të tyre është 5 shkurti.

Sot në hollin e komunës së Prishtinës është vërejtur një numër i madh i qytetarëve të cilët kishin shkuar për të legalizuar pronat e tyre, mirëpo në një moment ka plasur një përleshje mes këtyre qytetarëve dhe një zyrtari komunal. /Indeksonline/

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close