fbpx

Studentët paralajmërojnë okupim të mundshëm të universiteteve

Studentët në Plenumin e përgjithshëm, kanë marr vendim për okupim të fakulteteve.

Qytetarët e ardhshëm akademik, për këtë opsion mendojnë veç më një kohë të gjatë,

Okupimi i fakulteteve duhet të ndodhë në një kohë sa më të afërt, sepse për studentët është e papranueshme marrëveshja ndërmjet senatit universitar dhe Ministrisë së arsimit për të martën e ardhshme.

Plenumet janë për heqjen e ndryshimeve të fundit në arsimin e lartë të cilat u miratuan nga deputetët në Kuvend, në mungesë të opozitës.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close