fbpx

Ndërpritet greva, MASH dhe SASHK arritën marrëveshje!

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH) dhe Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SASHK), pas negociatave intensive disaditëshe, arritën marrëveshje të pranueshme nga të dy palët lidhur me të gjitha çështjet e hapura.

“Duke u bazuar në marrëveshjen e arritur, Vendimi për grevë të përgjithshme të SASHK-ut shfuqizohet dhe do të vazhdojnë negociatat intensive në kuadër të dialogut social.

I informojmë prindërit dhe nxënësit se mësimi prej nesër, 04 shkurt 2015, do të vazhdojë normalisht të zhvillohet në të gjitha shkollat.” shkruhet në kumtesën e MASH.

Lajme të ngjashme

Back to top button