fbpx

Bie kërkesa për telefonat Android

ABI Research publikoi faktin se dërgesat globale të telefonave të mençur në sistemin operativ Android këtë vit kanë qenë në rënie.

Ato arritën 205.5 milionë njësi në tremujorin e katërt të vitit 2014, kjo shifër paraqet një rënie prej 5% nga 217.5 milionë njësi sa ishin dërguar në tremujorin e tretë të vitit të kaluar.

Ky është një ndikim në bazë të suksesist të jashtëzakonshëm i Apple iPhone 6 dhe Apple iPhone 6 Plus. Apple rriti madhësinë e ekranit në modelet e reja të iPhone, apo nga 4-inç në 4,7-inç për iPhone 6 dhe 5,5-inç për iPhone 6 Plus.

Lajme të ngjashme

Back to top button