fbpx

Kush është më i shpejtë Sitel apo Youtube?

Pas publikimit të bisedës të dy videoxhirimeve nga Televizionit Sitel mes kryeministrit Gruevski dhe Zoran Zaevit është shumë kontradiktore se kush është më i shpejt, televizioni Sitel apo kanali youtube shkruan portali “Fokus”.

Sipas të njëjtit burim dy videoxhirimet janë publikuar dje në lajmet qëndrore të televizonit Sitel në ora 19.30 minuta, ndërsa në kanalin youtube të njëjtat video janë vendosur dje(e hënë ) në ora 20.00h.

Lind dilema se si është e mundur që këto videoxhirime ti ketë një television privat para se me i marr eksluzivisht nga kanali youtube, ku thuhet se për herë  të parë janë publikuar.

Lajme të ngjashme

Back to top button