fbpx

Verushevski: E vërteta do të dal në shesh, nëse nuk kam fatin e Mlladenovit

Ish shefi i policisë sekrete të Maqedonisë, Zoran Verushevski është  tepër i tronditur për jetën e tij dhe të  bashkëshortes së  vetë  që  gjenden në paraburgim nën akuzën për vepër penale.

Verushevski përmes avokatit të  tij, Angele Ilievski ka deklaruar se opinioni do t’a dij të vërtetën, vetëm në qoftëse mbetet gjallë  dhe nuk ka fatin e gazetarit të  ndjer Nikolla Mlladenov.

Lajme të ngjashme

Back to top button