fbpx

Disa lagje të Shkupit nesër pa energji elektrike

Pa energji elektrike prej orës 9 deri në orën 12 do të mbeten shfrytëzuesit e rrugës “Todor Çangov”, anët 8, 10, 11, 12, 13 dhe 14 dhe shfrytëzuesit e rrugëve “Mavrovska”, “Kiçevska” dhe “Rafaelo Batino”.

Ashtu siç kumtoi Qendra rajonale për menaxhim me krizat të qytetit të Shkupit, pa energji elektrike prej orës 8:30 deri në orën 14:30, do të mbesin shfrytëzuesit e rrugëve “Xhon Kenedi”, “Kemal Ataturk” dhe “Cvetan Dimov” prej orës 9 deri në orën 13 një pjesë e shfrytëzuesve të rrugëve “Enixhe Vardarska” dhe “Vostaniçka” dhe prej orës 10 deri në orën 13 shfrytëzuesit e rrugës 20 në fshatin Saraj.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close