fbpx

Lulelakra mbrojtëse ndaj kancerit

Lulelakra është një produkt i shëndetshëm për organizmin tonë, ajo na mundëson shumë elementë të ndryshëm dhe të pasur ushqimorë. Ajo është pasur me fibra, proteina, fosfor, potasium dhe Vitaminën C të cilat kanë një aftësi vepruese kundër sëmundjes së kancerit.

Nëse duam që të marrim sa më shumë vitamina nga konsumimi i saj është e rëndësishme që ajo të konsumohet e gjallë apo e zierë pak.

Ajo është në disa lloje ne deri më tani njohim vetëm lulelakrën e bardhë, por që në të vërtetë ajo ekziston dhe në ngjyrë të verdhë, të gjelbërt, portokalli dhe violetë. Lulelakra ngjyrë portokalli cilësohet dhe si më e shëndetshmja se të gjith llojet e tjera.

Nëse deri më tani keni parë vetëm lulelakër ngjyrë të bardhe, në tregje ekzistojnë edhe forma të tjera të këtij produkti si lulelakrat violetë, ngjyrë si të limonit, të gjelbra apo ngjyrë portokalli. Më e shëndetshme është të konsumohet lulelakra ngjyrë portokalli është 100. /albeu/

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close