fbpx

Goran Milevski kryetari i ri i PLD-së

Kuvendi i Partisë Liberal Demokrate (PLD) ka zgjedhur për kryetar të saj kandidatin Goran Milevski, ndërsa për sekretar gjeneral është rizgjedhur, Dufe Kukoski.

Kuvendi i PLD-së, doli me prononcim edhe me zhvillimit e fundit duke dënuar  mënyrën se si garnitura qeveritare dhe institucionet e saj dolën përpara opinionit në lidhje me  rastin e  ashtuquajtur “Puç”.

“PLD shpreh mosbesimin në kapacitetin e institucioneve të përballen me raste të tilla në të cilat edhe vetë janë të involvuar, si dhe organet dhe institucionet më të larta shtetërore”, thuhet në reagimin e PLD-së

Lajme të ngjashme

Back to top button