fbpx

Marshi kundër ndotjes, qytetarët kërkojnë fajtorin

Marshi kundër ndotjes së ajrit ka filluar sot nga parku i gazetarëve pranë ndërtesës “Nova Maqedonia”.

Qytetarët kanë marshuar deri te qarkorja pranë kishës katolike të veshur me tesha me ngjyrë të errët dhe me maska mbrojtëse në fytyrë.

“erdhi koha që patjetër të marshojmë që të kemi atë që na takon të gjithëve pa pagesë. Marshojmë duke pyetur se kush është fajtor që qyteti është i ndotur? Shkupi mund të lavdërohet që ka marrë vendin e parë për qytetin më të ndotur në Evropë”, shkruajnë për protestën në rrjetet sociale.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button