fbpx

Masa disiplinore për 34 të punësuar në MPB

Pas procedurës së zbatuar disiplinore gjatë javës së kaluar janë parashtruar 34 vendime kundër 34 të punësuarve në Ministrinë e Punëve të Brendshme për shkak të shkeljeve të kryera gjatë punës. Siç kumtoi sot MPB, 26 të punësuarve u është shqiptuar masa “paralajmërim me shkrim”, një të punësuari i është shqiptuar “largim”, dy të punësuarve masa “anulim i marrëveshjes për punësim” dhe pesë të punësuarve masa “ndalesë e pocedurës”.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close