fbpx

Jashari: Deputetët kanë të drejtën të vendosin sipas bindjes personale

Deputetët e BDI-së e kanë të drejtën diskrete që në raste të caktuara të vendosin në bazë të bindjes së tyre personale, ka thënë për REL ministri i drejtësisë Adnan Jashari.

“ Secili deputet, me vet faktin se është deputet, e ka të drejtën diskrete në disa raste të caktuara. Megjithatë, deputetët janë të pavarur në një formë, edhe pse kanë grup, kanë koordinator. Megjithatë, mendoj se në raport me votimin, vendimin e çështjeve të caktuara, ata kanë të drejtë diskrete. Unë megjithatë jam ministër, nuk jam deputet dhe as koordinator.”, theksoi Jashari.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close