fbpx

Nxënësit e shkollës Willson, lansuan një video sensibilizuese për ndotjen e ajrit në Tetovë

Nxënësit e shkollës Willson, lansuan në internet një video sensibilizuese për ndotjen e ajrit në Tetovë.

Ata, përmes kësaj videoje kërkojnë që të sensibilizohen organet kompetente si dhe opinioni i gjerë që të ndërmerret diçka në drejtim të ndaljes së ndotjes së ajrit në Tetovë.

Dihet se niveli i ndotjes së ajrit në Tetovë është tejet i lartë, madje kapërcen edhe kufijtë e Republikës së Maqedonisë. Kjo gjë ka ndodh si rezultat i ndërhyrjes së njeriut, dhe vet njeriu edhe mund ta ri rregulloj.

Lajme të ngjashme

Back to top button