fbpx

Jankullovska: E akuzuar edhe gruaja e Verushevskit

Ministrja e Punëve të Brendshme (MPB) Gordana Jankullovska pohon se mes katër të akuzuarve për puç ndaj pushtetit, është edhe bashkëshortja e Zoran Verushevskit.

Në një deklaratë prë shtyp, Jankullovska tha se bashkëshortja Sonja Verushevska ka shërbyer për dhënien e informacioneve që më pas janë shfrytëzuar nga të akuzuarit e tjerë.

Ajo është e punësuar në bankën “Stopanska Banka” dhe ka përdorur kompjuterin zyrtar për të bërë transmetimin e informacioneve.

Ministrja tha se MPB është e kënaqur nga provat që janë mbledhur në mbështetje të kallëzimit penal.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close