fbpx

Zhernovski për padinë ndaj Zaevit: Kjo është çmenduri

Në qoftë se dikush nuk e dinte se me çfarë regjimi po përballemi tanimë të gjithë e kemi të qartë…Këtë e thekson mes tjerash lideri i PLD-së Andrej Zhernovski dhe kryetar i komunës Qendër duke komentuar informacionin e MPB-së se do ngrisë kallëzim kundër liderit të LSDM-së Zoran Zaev për dhunë ndaj organeve shtetërore.

“Kjo është çmenduri. As opozita e as pushteti nuk çuditen. Publiku vendor dhe ndërkombëtar e ka të njohur sundimin totalitar. Regjimi po dëshmon qëllimet e veta”, ka thënë Zhernovski.

Lajme të ngjashme

Back to top button