fbpx

ONE: Nuk do ti heq kanalet e Sport Klub dhe Fox

Nga ONE informojnë se shikuesit e BoomTv vazhdojnë ti ndjekin programet e Fox, Fox Crime, Fox Movies, 24 Kitchen dhe kanalet e Sport Klub.

Në vazhdim është rregullimi I licencave për emetim sipas kërkesave të Agjencisë për shërbime mediale dhe presim që kjo të përfundojë për një afat sa më të shkurtë, pa I ndërprerë as për një ditë këto TV kanale.

Ne po bëjmë përpjekje për kthimin e kanaleve Foх Life dhe National Geoographic, thonë nga ONE.

Nga kompania thonë se asnjë kanal nga platforma e Boom Tv-së nuk është riemituar pa leje të Agjencisë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close