fbpx

Prokuroria kërkon kthimin e Kezharovskit në burg

Prokuroria publike themelore për krim të organizuar dhe korrupsion, ka ankimuar Vendimin për lirim me kusht të gazetarit Tomisllav Kezharovski. Nga ky organ njoftuan se e kanë shqyrtuar brenda afatiti ligjor Vendimin për lirim të kushtëzuar, që solli Gjykata Themelore Shkup 1.

Duke vlerësuar se me këtë vendim gabimisht është vërtetuar situate faktike në këtë rast dhe se personi i dënuar nuk i plotëson kushtet për lirim me kusht, prokurori kompetent publik ka dorëzuar ankesë ndaj vendimit, njoftoi Prokuroria publike.

Lajme të ngjashme

Një koment

Back to top button