fbpx

Barack dhe Michelle Obama siç nuk i keni parë kurrë

Shtëpia e bardhë ka publikuar dje në mbrëmje foto të presidentit Barack Obama dhe të zonjës së parë Michelle nga koha kur ata kanë qënë fëmijë të vegjël.

Në foto të dy duken mjaft të lumtur. Fotot janë hedhur në kuadër të nisjes së fushatës Obamacare për programin e kujdesit shëndetësor.

156542_1

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close