fbpx

Naseri ka pasur probleme me shëndetin

Në seancën e sotme gjyqësore deklarata dhanë një pjesë e dëshmitarëve të propozuar nga hetuesia.  Avokati i mbrojtjes, Angel Gjeorgiev i tregoi gjykatës së i akuzuari Naser Eshtrefi ka probleme shëndetësore, gjegjësisht reduktim të shikimit në syrin e majtë me kokëdhimbje të fuqishme, të cilat i ka vërtetuar dhe konstatuar edhe mjeku i burgut dhe ka kërkua leje që ndaj të akuzuarit të kryhet një kontroll shëndetësor në Klinikën e Shkupit, me qëllim që të pengohen problemet më të mëdha shëndetësore.

Ndryshe, mbrojtja theksoi se ka dëshmi në dobi të saj, por jo edhe dëshmitar që do të tregojnë se çka ka ndodhur.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close