fbpx

Të poshtrit mbijetojnë

“Në këtë botë të mirët vdesin kur të poshtrit mbijetojnë.. Kështu që trajtoni, siç të trajtojnë, sepse nuk është kurrë e gabuar.!!”

Michael Corleone është një personazh imagjinar në romanet e Mario Puzo-së, The Godfather dhe The Sicilian. Ai gjithashtu është edhe personazhi kryesor i trilogjisë Godfather, që ishte portretizuar nga aktori i famshëm Al Pacino.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close