fbpx

Borxhi i Maqedonisë ndaj OKB arrin 1 milion euro

Tabela e OKB-së  me të dhëna për atë se sa Maqedonia duhet të paguaj,  tregon shumën prej 1.007.672 dollar amerikan.
Në pjesën e quajtur si buxhet i rregulluar shkruan se Maqedonia duhet të paguaj 601.998 dollar amerikan, për operacionet e paqes të organizatës 344.448 dollar amerikan dhe për tribunalet ndërkombëtare 61.186 dollar amerikan, shumë e cila e jep atë të përgjithshmen mbi 1 milion dollar. Kompetentët e marrëdhënieve diplomatike komentojnë se kjo shumë është shumë e lartë për një vend si Maqedonia dhe sipas gjitha gjasave bëhet fjalë për ndonjë borxh të pa paguar me vite.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close