fbpx

DOM: Kërkojmë masat e paralajmëruara të qeverisë për ndotjen e ajrit

Partia DOM pyet qeverinë se ku janë masat afatshkurta kundër ndotjes së ajrit të parashikuar nga Inspektorati në raste kur do të tejkalohet pragu alarmues, ose kur 10 ditë resht grimcat PM10 janë mbi 100 mikrogram.

Në Shkup, Tetovë, Manastir, Kërçove dhe qytetet të tjera ditë me radhë është i ndezur alarmi , por nuk është ndërmarrë ndonjë aksion.

“Ne publikisht kërkojmë masat e paralajmëruara që të gjithë ne si qytetarë i presim”, thonë nga DOM.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close