fbpx

Kur të do një grua

“Unë shoh kur burrat i duan gratë. Ata iu japin atyre vetëm pak nga jeta e tyre. Por gratë, kur ato të duan, të japin gjithçka!”

Oscar Wilde

Oscar Fingal O’Flahertie Wills Wilde (16 tetor 1854 – 30 Nëntor 1900) ishte shkrimtar dhe poet irlandez. Pas të shkruarit të tij në forma të ndryshme gjatë tërë vitit 1880, ai u bë njëri nga shkrimtarët më të popullarizuar të Londrës në vitin 1890.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close