fbpx

MPJ: E kemi paguar borxhin ndaj OKB-së

Sipas Ministrisë së punëve të jashtme, nuk janë të sakta informacionet se Maqedonia, për shkak të mospagesës së anëtarësimit, e ka humbur të drejtën e votës në Parlamentin e përgjithshëm të Organizatës së Kombeve të Bashkuara.

Nga MPJ informojnë se borxhi është paguar dhe së shpejti kjo do të theksohet në OKB.

“Kemi pasur dy javë afat që ta paguajmë. Lidhur me pagesën për anëtarësim në Kombet e Bashkuara shuma e nevojshme është paguar  dhe së shpejti pritet që kjo te theksohet në KB”, thonë nga MPJ.

Lajme të ngjashme

Back to top button