fbpx

Edhe një emigrant vdes ne Maqedoni

Është gjetur një trup i një emigranti, i shkelur nga treni në afërsi të fshatit Miravci të Gjevgjelisë.

Sipas informacioneve, i ndjeri nuk ka pasur me vete dokumente të identifikimit dhe sigurisht bëhet fjalë për shtetas të huaj, emigrant.

Gjatë periudhës së kaluar në Gjevgjeli kanë vdekur disa emigrant nga Siria dhe Afganistani si pasoj e përplasjes nga treni. Të gjitha rastet prokuroria i ja mbyllur si fatkeqësi.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close