fbpx

Majko: Jam sy e zemër nga Kosova

Protestat e fundit në Prishtinë ka aktivizuar edhe skenën politike në Shqipëri.

Socialisti Pandeli Majko, ish-kryeministër i Shqipërisë në kohën e luftës në Kosovë, ka thënë se shqiptarët nuk kanë pse e “godasin” njëri – tjetrin, për një arsye që sipas tij qëndron jashtë tyre.

“Dhuna në Prishtinë kishte një fillim. Ajo ishte verbale, dhe nisi nga një anëtar qeverie që duket se nuk ja ka idenë e bashkëjetesës që ofron e ardhmja e Kosovës. Shqiptaret nuk kanë pse ‘godasin’ njëri tjetrin për një arsye që qëndron jashtë tyre. Jam me sy e zemër nga Prishtina”, ka shkruar Majko në profilin e tij në Facebook.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close