fbpx

Nuk urreja askënd

“Koha më rrokullisej nën këmbë. Kështu vendosa të vesh këpucë më të rehatshme, duke eliminuar nga jeta ime gjithë ata persona me të cilët duhet të bëja gjithmonë kujdes në çdo fjalë timen dhe në çdo veprim. Nuk urreja askënd. Thjesht, ecja më tej”

Paola Felice-shkrimtar italian

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button