fbpx

Diaspora vitin e kaluar ka dërguar 380 milionë dollarë

Sipas të dhënave të Bankës Botërore, diaspora vitin e kaluar në Maqedoni ka dërguar 380 milionë dollarë, që paraqet 3.7 përqind të bruto prodhimit vendor.

Në Serbi nga jashtë, janë dërguar më shumë se tre miliardë dollarë ose 7.5 përqind të BPV, ndërsa në Bosnjë dhe Hercegovinë diku rreth dy miliardë dollarë ose 10 përqind të BPV.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close