fbpx

Boneva ka marrë 23 mijë euro për harxhime rrugore

Për 11 muaj nga viti 2014 për harxhime të rrugës, deputetëve u janë paguar rreth 1 milion euro, informoi Inbox7, duke u mbështetur në të dhënat e siguruara Kuvendi sipas Ligjit për qasje të lirë deri te informacioni.

Për më shumë harxhime të rrugës u janë paguar deputetëve të VMRO-DPMNE-së Silvana Boneva e cila është nga Strumica rreth 23 mijë euro dhe Dragi Cuklev nga Gjevgjelia I janë paguar 25 mijë euro.

Sipas të dhënave për 11 muaj vitin e kaluar deputetët kanë harxhuar 60.302.260 denar ose diku rreth 1 milion euro në vit për harxhime të rrugës.

Këto harxhime janë bërë nga muaji maj i 2013 deri në muajin shtator të 2014. Duhet të theksojmë se në 2014 kishte zgjedhje dhe kuvendi tre muaj nuk ka punuar.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close