fbpx

Dieta me patate dhe jogurt – për 3 ditë humbasni 5 kg

Me këtë dietë që është shumë e thjeshtë ju do të humbni 5 kilogram.  Gjatë kohës së dietës duhet të hani vetëm patate të ziera dhe jogurt me masë të vogël yndyre.

Regjimi i të ushqyerit:

Dita e parë

Mëngjesi: 1 patate e zier pa kryp, 1 gotë jogurt
Dreka: 2 patate të ziera pa kryp, 1 gotë jogurt
Darka: 2 gota jogurt

Dita e dytë

Mëngjesi: 1 gotë jogurt
Dreka: 2 patate të ziera pa kryp, 1 gotë jogurt
Darka: 1 patate të zier pa kryp, 1 gotë jogurt

Dita e tretë

Mëngjesi: 1 patate të zier pa kryp
Dreka: 1 patate të zier pa kryp, 1 gotë jogurt
Darka: 1 gotë jogurt.

Mbani mend: Bëni dallim mes patateve të fërguara dhe te ziera.  Disa hulumtime kanë vërtetuar se pikërisht kjo dietë bën të humbni madje 5 kilogramë.

Tags

Lajme të ngjashme

Një koment

Back to top button
Close