fbpx

Në mëngjes janë prindër që nuk e përkrahin grevën, pasdite aktivist të VMRO-së

Prindërit nga Kumanova, të cilët kërkojnë që të mos keqpërdoren fëmijët e tyre dhe që nuk pajtohen me grevën e SASHK-ut janë anëtarë të VMRO-DPMNE-së.

Në fotografi shihet se si ata njëherë e luajnë rolin e prindërve të pavarur dhe japin deklarata kundër grevës në arsim, dhe më pas punojnë si aktivist partiak të VMRO-DPMNE-së.

1619154_707267946037483_7102801383621428667_n

1661700_707268342704110_5200964522232036042_n

10945488_707267866037491_6106367586346047348_n

10947321_707267766037501_4742666926319166262_n

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close