fbpx

Peticion: STOP Jugohromit, na mbyti fëmijët tanë

Një grup i nënave të shqetësuara për shëndetin e fëmijëve të tyre kanë hapur një peticion për mbylljen e fabrikës së Jugohromit derisa nuk vendosë filtrat e nevojshëm, pasi që konsiderohet si ndotësi më i madh i ajrit në Tetovë.

“Ju lutemi mbështeteni këtë peticion dhe zëri jonë të dëgjohet që fëmijët tanë të mund të kenë jetë të gjatë dhe të lumtur”, thuhet ndër të tjera në peticion.

Peticionin mund ta nënshkruani këtu.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close