fbpx

36 mijë euro për sallë fitnesi në qeverinë e barokut

Qeveria e Maqedonisë në ndërtesën e re të saj prej baroku do të sigurojë edhe pajisje për të bërë fitnes.

Me këto pajisje do të mundësohen kushte që të ushtrohen në punë. Nga shërbimi për punë të përgjithshme  dhe të përbashkëta kanë vlerësuar se për sigurimin e pajisjeve janë të nevojshme 2.245.763 milion denarë pa TVSH ose diku reth 36.000 eurove.

Ankandi do të jetë i hapur dhe do të mund të marrin pjesë të gjitha kompanitë që kanë pajisje të këtilla.

260115-025303-8c9ca6fd-742f-48b8-a5f0-983f826e5438-1

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close