fbpx

Pa ujë sot një pjesë e qendrës së Shkupit

Banorët e rrugëve “Kole Nedellkovski”, Mirosllav Kërlezha”, “Debarcës” dhe objekti i shkollës fillore “Kole Nedellkovski” sot do të mbeten pa ujë të pijshëm për shkak të mënjanimit të një defekti në tubacionin e ujësjellësit. Siç kumton Qendra rajonale për menaxhim me kriza e Qytetit të Shkupit, intervenimi do të fillojë në orën 9:30, ndërsa do të zgjasë deri në sanimin e defektit.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close