fbpx

Komisioni për lustrim shpalli tre persona si spiun, njëri prej tyre ish ambasador

Komisioni për verifikimin e fakteve në seancën e sotme ka shpallur tre persona për bashkëpunëtorë të shërbimeve sekrete dhe njëri për urdhërues.

Dy prej tyre tani më janë të vdekur, informojnë nga komisioni. Njëri prej tyre ishte 28 vite bashkëpunëtorë me pseudonimin “Jane” ndërsa në ndërkohë ishte edhe sekretar I Konferencës komunale të lidhjes se popullit socialist ën Kërçovë.

Bashkëpunëtori tjetër ishte komandant në stacionin policor Kërçovë.

Komisioni sot për herë të dytë shpalli si bashkëpunëtorë të shërbimeve sekrete ose urdhërues një ish ambasador.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close