fbpx

Reali hapave të Barcës, e pret denimi nga FIFA

Real Madridi ka gjasa të mëdha të marrë dënim të njëjtë si Barcelona në lidhje me blerjen e futbollistëve të rinjë. FIFA ka nisur procedurat disiplinore ndaj Realit pasi që ka bazë të shkeljes të nenit 19 në rregulloren e FIFA-s.

Blerja e Martin Odegaard dhe e dy talentëve nga Venezuela, Manuel Godoy e Fernando Macias thuhet se nuk ka qenë e rregullt dhe se FIFA ka material për këtë. Reali mund të dënohet me bllokimin në tri afate kalimtare për të bërë transfere.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close