fbpx

SHBA, iPhone e lë prapa rivalin Samsung

Të dhënat e fundit nga CIRP shfaqin një trend shumë të njohur sa i përket numrit të aktivizimeve të telefonave.

Gjatë tremujorit të katërt të vitit 2014, që përfshin periudhën mes tetorit dhe muajit dhjetor, 50 për qind e telefonave të shitur në SHBA janë të kompanisë Apple, përkatësisht modelet e iPhone.

Modelet e telefonave të Samsung morrën vendin e dytë me 26 për qind të tregut të telefonave të shitur në atë periudhë.

Të dhënat e CIRP gjithashtu tregojnë se telefonat e LG përbëjnë 11 për qind të tregut, nga totali i njësive të shitura për këtë periudhë.

Kompania koreane është përcjell nga Motorola, HTC, Nokia dhe Amazon me 4 për qind, 2 për qind, 2 për qind dhe 1 për qindtë shitjeve, respektivisht.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close