fbpx

Tokën vitin e kaluar e kanë goditur shumë asteroidë (Video)

Universi duket i qetë nga këtu, por kur ju të shihni se si gjërat kanë shkuar atje, do të vini re se kjo është një bllokim i vërtetë.

Programi “Neowise” e NASA-s ka shënuar dhe ka matur asteroidët dhe meteorët që janë më afër Tokës. Të dhënat e paraqitur në video janë nga viti i kaluar.

Asteroidët më të ngushtë janë të përfaqësuar me të gjelbërt, ndërsa të tjerët janë të bardhë, dhe kometat janë me ngjyrë të verdhë.

A mund të paramendojmë se sa asteroid kanë kaluar nga ne për vetëm një vit? Ne kemi qenë shumë me fat, me të vërtetë!

Lajme të ngjashme

Back to top button