fbpx

Në kompjuterin e Zoran Verushevskit janë gjetur incizim pornografik dhe fotografi

Fotografi me vajza të moshës deri në 10 vjeç dhe një video me përmbajtje pornografike janë gjetur në kompjuterin e Zoran Verushevskit, bën të ditur Press24 nga burime të hetuesisë.

Vajza në incizim ka pasur marrëdhënie seksuale me një person të moshuar. Policia do të bëjë ekspertizë për tu vërtetuar identiteti i vajzës, ndërsa nëse nuk janë nga Maqedonia do të lajmërohet Interpoli.
Verushevski është arrestuar para dy ditësh, ku i ishte caktuar masë paraburgimi prej 30 ditësh.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close