fbpx

Normalizohet qarkullimi rrugor në drejtimin Radovish-Shtip

Dëmi i urës në drejtimin rrugor Radovish-Shtip, për shkak të cilës trafiku realizohej vetëm në njërën anë të rrugës, është i sanuar dhe po rrjedh normalisht, informojnë nga LAMM.

Për shkak të daljes së ujit nga lumi Kriva Lakavica, në ndërprerje janë drejtimet rrugore ndaj fshatrave Stepanci dhe Suvo Grlo.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close