fbpx

Metamorfozis në konferencën e privatësisë në Bruksel

Këto ditë në Bruksel zhvillohet konferenca e shtatë jubilare për mbrojtjen e privatësisë dhe të dhënave kompjuterike. Konferenca organizohet nga Universiteti Vrije në bashkëpunim me 21 partnerë të tjerë.

Në këtë konferencë ku marrin pjesë folës dhe shkencëtarë nga e tërë bota ka përfaqësues nga Maqedonia dhe atë nga fondacioni “Metamorfozis”.

Në këtë konferencë trajtohen çështje të ndryshme për zhvillimin e teknologjisë për të mbrojtur të dhënat dhe privatësinë kompjuterike, kornizat ligjore si dhe përparimet nga pikëpamja akademike.
Në Bruksel janë mbledhur hulumtues në sferën e informatikës, juristë, krijues të politikave dhe persona të tjerë me relevancë për të diskutuar trendët e fundit në këtë lëmi.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close